Skip to main content

Celoplošná hygiena je zárukou vašeho pevného zdraví

Hledáte finančně dostupnou a přitom maximálně účinnou dezinfekci, která efektivně dezinfikuje vaši kancelář, zasedací místnost, sklad, obchod, restauraci, hotel, sportovní areál, stadion, fitness centrum, nebo vaši domácnost? Obraťte se na náš tým Derakomplex.

V reakci na aktuální situaci je nutné počítat se zvýšenými hygienickými standardy, proto plošná dezinfekce pomocí polymerové dezinfekce je tou ideální a nejjednodušší formou. Naši profesionální pracovníci zajišťují plošnou dezinfekci ve všech prostorech. Tento způsob dezinfekce je možné provádět rovněž přímo na vybavení Vaší domácnosti, nebo inventáře firmy.

K čemu je určená polymerová dezinfekce:

Tato moderní dezinfekce budov a předmětů vás zcela ochrání proti veškerým bakteriím a virům. Jde o nový typ dezinfekce, který má hned několik výhod.

  • Delší doba účinnosti – polymerová dezinfekce vytvoří na povrchu ošetřeného předmětu mikrofilm. Aktivní složka má reziduální účinky až 21 dnů, oproti konvenční dezinfekci, která vydrží v řádu několika hodin.
  • Netoxické složení – polymerová dezinfekce není toxická, neobsahuje chlór ani jiné dráždivé látky. Proto neohrožuje zdraví člověka, zvířat a rostlin. Nezpůsobuje alergické reakce a je nehořlavá.
  • Všestranné využití – polymerová dezinfekce se hodí pro dezinfekci všech vnitřních prostor i veškerého vybavení, bez ohledu na rozlohu místa.

Jak se aplikuje polymerová dezinfekce

Plošná polymerová dezinfekce je aplikována mikrokapénkami o velikosti do 2 mikrometr, pomocí speciálních aerosolových vyvíječů – fogovačů.
PHMG (polyhexamethylen guanidinhydrochorid) je plně dezinfekční syntetický biocidní polymer na bázi guanidinových vazeb. Účinnost látky je ověřena akreditovanou laboratoří. Obraťte se na nás, probereme s vámi dezinfekci vašeho objektu.

Nevíte si rady?

Zavolejte nám. Konzultaci a cenovou nabídku máte u nás zdarma.