Skip to main content

Dezinsekce

Dezinsekce představuje nejúčinnější způsob, jak se zbavit nechtěného hmyzu. Náš tým specialistů provádí profesionální likvidaci všech druhů hmyzu. Například švábů, štěnic, cvrčků, mravenců, blech, komárů, much, vos, či roztočů. Tedy nejčastější druhy, které žijí v blízkosti člověka a ohrožují jej na zdraví i pohodlí. A to v lokalitách, jako jsou domácnosti, hotely, školy a školky, zdravotnická zařízení, potravinářské podniky a jiné prostory.

Jak provádíme dezinsekci?

Dezinsekční zásah je nutné provádět v souladu se standardními metodickými normami. Zavolejte si naše specialisty pro jednorázové dezinsekční služby, nebo si nechte připravit paušální program na míru. Stanovené prostory ošetřujeme podle konkrétních hygienických norem či HACCP opatření.

Proč dezinsekci od nás?

  • mnohaleté zkušenosti v oboru dezinsekce
  • dezinsekci provádíme profesionálně vyškoleným personálem a aplikujeme moderní aplikační technikou
  • zajistíme dojezd na místo do několika hodin od zavolání
  • 100% účinnost na provedení dezinsekce

Jakým způsobem se zaměřujeme na jednotlivé škůdce?

Trápí vás nezvaní hosté? Zavolejte si na pomoc našeho deratizátora z DERAKOMPLEX. Ten provede podrobný monitoring škůdců, identifikuje přesný druh a navrhne nejvhodnější postup. Pro aplikaci dezinsekce používáme moderní aplikační techniku společně s nejúčinnějšími látkami, které mají minimální toxicitu pro životní prostředí a samozřejmě pro člověka. Pokud se provádí aplikace chemických látek pravidelně, pak v pravidelných intervalech provádíme obměnu přípravků pro zamezení rezistence (odolnost hmyzu a škůdců na často používanou chemickou látku).

Nevíte si rady?

Zavolejte nám. Konzultaci a cenovou nabídku máte u nás zdarma.